19 Mayıs 2012 Cumartesi

Facebook'tan Sayfa Yönetim Uygulaması

Facebook Yeni uygulaması ve özellikleri

Facebook'ta yer alan sayfaları idare etmek amacıyla Facebook Pages Manager uygulaması iOS App Keep'daki durumunu aldı. Uygulama sadece sayfaları tedvir etmek (yönetmek) için sarf ediliyor.



Facebook, taze bir uygulamayı daha çok App Shop'dan neşretti. Şuan için yalnızca iOS için duyurulan Fb Pages Supervisor uygulaması ile artık Fb'ta bulunan sayfalarınızın yönetimini

kolaylıkla yapabilirsiniz.

Pages Manager uygulaması, iOS'da var olan usual Facebookuygulamasıyla birebir aynı şekilde tasarlanmış. Tek

ihtilafı birisi profil sayfanızı yönetmeyi karşılarken Pages Manager sadece yöneticisi olduğunuz sayfaları yönetmeyi sağlıyor. Gerçekte bu alandaki çok büyük bir eksikliği giderdiğini söyleyebiliriz.


Pages Manager'ı faydalanmak için yalnızca çok büyük ölçüde sayfalara elde bulundurmanıza gerek yok. Fb'ta rastgele 1 sayfa yaptıysanız, çok ziyaretçisi olsun olmasın uygulamayı kullanarak sayfanızı tedvir edebilirsiniz (yönetebilirsiniz). Uygulama üzerinden derhal hemen her şeyi yapabildiğinizi de belirtelim.  Facebook Pages Supervisor uygulamasının bugün içerisinde tüm dünyaya açılması bekleniyor. Ulaşan havadislerde şu an için yalnızca Yeni Zelanda 'civarında var olduğu, Abd ve Avrupa'veya fazla kısa bir süre içerisinde yayımlanacağı açıkca belirtiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder