19 Mayıs 2012 Cumartesi

Google Chrome ve yeni eklenen özellikleri

Chrome yeni sürüm

Chrome'un son sürümü küçük ama faydalı değişikliklerle geldi! İşte detaylar ve download etme urlsi... Google'ın web tarayıcısı Google chrome'un keşfedilmemiş versiyonu Chrome ondokuz neşredildi.


Son sürüm, sayfa işaretlerinizi, şifrelerinizi, pluginlerinizi ve açıkta kalan sekmeleri öbür pclerle ve seyyar (mobil) aygıtlarla eşitleyebiliyor. Yenilenen düzeltme (ayar) sayfası, arama kutucuğu ile ayarlar içinde arzu ettiğiniz ayarı keşfetmenize yardımcı oluyor. "Yeni sekme" sayfasında sağ alttaki taze bir seçenek ise öteki

COMPUTER SYSTEM ve başka cihazlarınızdaki açık olan sekmelere erişmenizi sağlıyor (eşitleme özelliğinin bütün cihazlarda açık olması kaydıyla). Mobil aygıtlarda Google chrome'u dengelemek için Android dört.sıfır ve Google chrome'un mobil uygulamasını sarf ediyor olmalısınız.

Peki Google chrome ondokuz'un söz verdiği başarı çoğalışı doğruluğa dönüştü mü? Google'ın V8 sürat deneyine göre browser (tarayıcı) bundan böyle on.791 değer alıyor. 1 önceki versiyonda ise puanı, sekiz.568 idi. Bağımızsız test Sunspider'da da Chrome 19, tüm browserlerin (tarayıcıların) ilerisinde yer alıyor.


İNDİR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder