19 Mayıs 2012 Cumartesi

Kız Çizme 2012 modelleri

Kız Ayakkabı Ayakkabıları

Satın Almak İçin TIKLAYIN  bayan ayakkabı modelleri

Kış sezonunda ve yağışlı soğuk esintilerde bayanların en fazla lüzum duyduğu kundura ( ayakkabı ) numunelerinden biride çizmelerdir. Çizmeler hanımların hiç bir zaman red etmeyeceği ve bir kış boyunca ayaklarından çıkarmayacağı ayakkabı çeşitlerinden birisidir. Bayanlar için dizayn edilip imal edilerek sizlerin kullanımına takdim edilen bayan çizme çeşitlerinin bir çok türleri bulunmaktadır. Bayan çizmelerin en en son örnekleri suet çizmeler, ten çizmeler, ince yüksek topuklu ve yassı taban tobuksuz olaraktan çok fazla türleri ve modelleri vardır. Kızlar genç hanımlar soğuktan şahsınızı müdafaa etmenin en şahane ve akilane yöntemi güzden ilkbahara kadar ayağınızdan ayrılmayacak çizme çeşitlerini sizlere sunmaya çalıştık ve size en yakışır çizmeleri beğeninize tanıtmaktayız ister kısa ister uzun yada deri çizmeler suet çizmeler bu yılın en çok aranılan çizme numuneleri olmuştur. Gözüküyor ki gelecek yıllar da modasından hiç 1 şey yitirmeden aynı rağbet gösterecek gibi duruyor. 2011-2012 yılının en son moda ve development bayan genç kızlar için çizme modellerinden bir çok markalara ait olan çizmelerden en fazla satış yapan ve hanımların hayran olduğu çizmeleri ufakta olsa tanıtmaya malumat vermeye çaba harcadık sizlerde konu ile yahut hangi türlerin olmasını arzuluyorsanız rica ederim bize naklediniz ve alt yapımızda yer verelim.


Diz aşağısına kadar uzanan bu uzun süet bayan çizmeleri ayak üzeri ve bacak kısımlarından kemerli bu kemerler çizmelere ayrı bir albenilik vermektedir. Bu süet çizmeler typical yükseklikte topuklu fazla ince uzun olmayan topuklarıyla hanımların daha fazla rahat ve özgürce hareket etmesini temin etmektedir ger yaştaki hanımlar için ideally suited.

Bu süet kadın çizmeleri de 1 üstteki kadın çizme çeşitlerinede fazla emsallik taşımaktadır birtakım değişik özellikleri bulunmaktadır en mühim özelliklerinden birisi topuksuz düz taban olması ve topuklu çizme sevmeyen kızların eksiksiz aradığı 1 süet çizme modelidir.Bu çizmelere yandan dikiş gibi nakış verilmiz ve iç bölümünde da fermuarlı olması bayanlara ayrı 1 huzur takdim etmektedir.

Bu cıvıl cıvıl tonlu lastik naylon kadın çizmeleri bilhassa yağışlı ve kar yağışlı havalarda kullanılabilecek en uygun en konforlu kadın çizmeleridir. Özellikle genç kadınların ayaklarında izlemeye alışkın olduğumuz bu kışlık yağmurluk bayan çizmeleri diğer çizme türlerinede bakarak daha fazla rahat olabilir denemenizde yarar bulunmaktadır.

Bu dış kısımları tüylü içi yün olan genç hanımlar için tasarlanmış çizme örnekleri genç bayanlara ve genç hanımlara başka bir cazibelik ve şıklık vermektedir herkesten farklı 1 ayrıcalık takdim etmektedir. Üst kesimleri bacaklara kemerli olan çizmeler yan taraftan da fermuarlı olması nedeniyle çıkartıp giymesi oldukça olağan ve kolay. Bu tüylü çizmelerin değişik 1 özelliği de topuksuz düz taban olmasıdır çünkü bu cins çizme modelleri kızların hareket kabileyetini kısıtlamadan rahat hareket etmelerini rahat yürümelerini temin etmektedir bütün bayanlara tavsiye edebiliriz.

Bu kalın ve yüksek topuklu siyah bayan çizmesi diz altına dek uzanabilen ve umimiyetle uzun boylu kadınların en çok tercih ettiği kısa etek aşağısına çok süper yakışabilecek bir ten bayan çizmesi modeli.







































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder