19 Mayıs 2012 Cumartesi

Nba twitter'ı salladı

Benzer Başlıklar: Twitter'da en çok takip edilenler



Profesyonel Amerikan Basketbol Ligi NBA, Twitter'da 5 milyon takip edene erişen ilk spor ligi olmayı elde etti. İkinci ve 3.cü de Use'den çıktı.

Türk bireyi olarak Twitter'da çoğu kez futbol konuşmaları izlemeye alışmışız. Fakat enteresandır ki dünya genelinde en fazla ziyaretçisi olan resmi spor ligi Tw (twitter) hesabı basketbolda.


NBA 'in Twitter hesabı, geçtiğimiz gün 5 milyon takipçi sayısına ulaşmayı elde eden ilk spor ligi hesabı oldu. İkinci olarak use futbol ligi hesabı NFL 3.several milyonda kalırken Major League Baseball 2 milyon izleyiciye sahip.World Wrestling Entertainment 1.1 takip edene sahipken Fédération ınternationale de football association (fıfa) ise 800 bin tekip edene diğer liglerin 1 hayli uzağında.


NBA'in bu süksesinde smaç yarışmasında Twitter yüzünden hesap sahiplerinin oylamasına olanak veren sistem gibi kampanyalar patetik olmuş gibi gözüküyor. Dünyanın en fazla takip edeni olan sporcularından sadece biri olan Brezilyalı orta saha oyuncusu Kaka'nın on milyona yakın takip edicisi bulunurken b Twitter'da bu denli arka planda kalmış olması da müesseselerin sosyal medya hesaplarını ne şekilde idare ettikleriyle ilgili elle tutulur emareler kazandırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder