11 Ekim 2012 Perşembe

Fifa 2013 indir (Demo)







İNDİR




Fifa epey bir süre boyunca futbol sever arkadaşların öncelikli oyunları arasında alan edinmiştir. İster bilgisayarda olsun, isterse oyun konsollarında çok büyük bir zevk ile oynanmaktadır. Geçtiğimiz yıllarda etkisini kaybettiğini düşünüyorduk. Bunun en önemli nedeni ise Konami şirketinin yapımını ve dağıtımını üstlendiği, kısa adıyla “Pes” nbsp;futbol oyununun Fifa’nın önüne geçmesi olmuştu. Bu süreç hemen hemen beş yıl gibi 1 zaman zarfı zarfında devamlılığını sürdürdü. Konami savaşı kazandığını ilan edercesine satış miktarlarını kat ve kat arttırmaya devam ediyordu. Cümlenin gelişinden de anlaşılacağı üzere, 1 duruma kadar öyle devam etti. Pazardaki payını yükseltmek için kadrosunu tamamı ile yenileyen Fifa en son 2 yol boyunca inanılmaz değişikliklere imzasını attı.



Kadro değişimi ile ulaşan keşfedilmemiş oyun Fifa 2011 olmuştu. İlk kere satım oranları “Pes” oyununa yaklaşmıştı. Başarının devamı vasıfında gelen bir taze seri ise, Konami şirketini neredeyse alt yüksek ederek, Kral tahtına oturmayı başarabildi. Fifa ikibinoniki ilk kere en güçlü rakibini geride bırakarak göz dağını vermeyi başarabildi.



Peki asıl konumuza gelecek olursak bazı şartları da belirtmek ve göz ardı etmemek icap eder. Fifa ikibinonüç bu atılım safhasında payı nasıl olacak bilinmez amma Fifa kadrosunu daha fazla da güçlendirmiş ve bilhassa grafik yönünden artan bir kuş olmak arzu ediyor. Adeta saltanatın devamı için elinden geleni yapmak arzuluyor. nbsp;Şaşkınlıkla tüm gözler bu sene ki Fifa mı ? Pes mi ? sorusuna çevrilmiş konumda. Konami’nin sağlayacağı ataklar karşısında Fifa hangi güvenlik önlemleri edineceği bilinmiyor. Savunmasının bomba gibi bulunacağı sezilimiyor değil. meselenin özüne dönecek olursak çok büyük bir yarışma (rekabet) bizleri bekliyor denilebilir.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder