18 Ekim 2012 Perşembe

Tas Kebabı Tarifi




et yemekleri, et yemekleri tarifi, resimli tas kebabı tarifi, tas kebabı, tas kebabı nasıl yapılır, tas kebabı tarifi, tas kebabı yapılışı










Malzemeler










•    yediyüzelli  gram kuşbaşı et










•    2-üç adet kuru soğan










•    1 yemek kaşığı biber salçası










•    1 tatlı kaşığı  domates salçası










•    Tuz, karabiber, kekik










•    2 yemek kaşığı margarin  yada sıvıyağ










•    Kızartılmış patates










Yapımı










Margarin eritilir, etler ilave edilip suyunu bırakıp (salıp) emene dek kavrulur. Arkasından yemeklik doğranmış soğanlar ilave edilip adamakıllı kızartılır. Salçası katılıp bir kaç dakka kızartılır ve sıcak su ilave edip pişmeye terkedilir. Piştikten sonra tuzu, kekiği, biberi katılır. Kızarmış patatesle servis yapılır.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder