18 Ekim 2012 Perşembe

Pişi Tarifi (Yapılışı,Nasıl Yapılır)




hamur işi tarifleri, hamur işleri, kahvaltılıklar, pişi, pişi nasıl yapılır, pişi tarif, pişi tarifi, pişi tarifleri, pişi yapılışı, resimli pişi tarifi




















Bugün size birbirlerinden hoş yemekler göndereceğiz bunun en hoş numuneleri web platformumuzda var. Sizlere alanının en harika yemeklerini sunmaya çalışan bizler artık her gün sizlere başka 1 yemek tasviri takdim ederek sizlerin de gönlünde yer bulmayı tasarlıyoruz. Yemek yapmak her şeyden başta maharet ve ustalık isteyen bir meseledir. Tüm bunlar düşünülerek yemek yapmaya başlamanızı tavsiye ederiz. isterseniz sizlere de fazla sıkmadan bugünkü yemek tarifimize geçip gidelim.





































Malzemeler










•  2 su bardağı süt










•  Yarım çay bardağı sıvıyağ










•  Yarım çay bardağı su










•  bir paket yaş maya










•  iki tatlı kaşığı tuz










•  2 adet küp şeker










•  Alabildiğince un










İmal Edilişi










iki su bardağı sütü azıcık ılıtın.  Sonra süte 1 paket yaş maya ve iki tane küp şekeri ilave edin. Derin 1 kaba yarım çay bardağı suyu, sıvıyağı ve 2 tatlı kaşığı tuzu alın. Bu harmanlamaya (karışıma) evvelden maya ve şeker ilave edilen sütü de ekleyip iyice katıştırın (karıştırın). En son olarak bu harmanlamaya (karışıma) alabildiğine dek un ilave edip, kulak memesi tutarlılığında hamuru yoğurun. 60 dakika kadar hamuru mayalanmaya bırakın. Mayalanmış hamurdan ceviz ölçüsünde taraflar elde edip talep ettiğiniz tarzı veriniz ve daha önce kızdırılmış yağda kızartmayı gerçekleştiriniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder