18 Ekim 2012 Perşembe

Islak Kurabiye Tarifi (Yapılışı,Nasıl Yapılır)




ıslak kurabiye, ıslak kurabiye nasıl yapılır, ıslak kurabiye tarif, ıslak kurabiye tarifi, kurabiye tarif, şerbetli kurabiye, şerbetli kurabiye tarifi















Sahidende bugün size en hoş yemek tariflerinden sunmayı hayal ettim.sizlerle beraber ülkemizin en güzel yemek tariflerini size izah etmeye çaba sarfedeceğiz. Sizlerin de sandığı gibi yemek yapmak her babayiğitin harcı değil. Size bugün birbirlerinden hoş yemekler takdim edeceğiz ve şüphesiz bunun nasıl elde edildiğinide sizlere sunacağız. ilk olarak şu unutulmamalıdır ki yemek yapmak tamamıyla bir beceridir. Bizler de size web sitemiz sayesinde harika yemekler yapmamızı temin etmeye çalışıyoruz. Bizler de bugün uzun uzun düşündük size böyle 1 yemek tasviri sunmayı karar kıldık.
































Malzemeler










•    Yarım paket margarin










•    1 paket kakao










•    1 paket kabartma tozu










•    bir paket vanilya










•    Yarım su bardağı sıvı yağ










•    Yarım su bardağı şeker              










•    bir-2 adet yumurta










•    5 su bardağına benzeyen un










Şerbeti için:










•    3 çay bardağı şeker










•    iki su bardağı su










Yapımı










1.    Öncelikle şerbetini hazırlayın.










iki.    Bir kasenin içine şeker ve suyu ekleyerek koyu bir yoğunluğa varıncaya kadar pişirin ve soğumaya koyun.










3.    Margarin, kakao, kabartma tozu, vanilya, şeker, sıvıyağ, yumurta ve alabildiğine kadar un ilave edip adamakıllı yoğurmayı gerçekleştirin.on dakika dinlendirin.










dört.    Daha sonra yağlı kâğıt serili tablaya (tepsi) hamurdan ceviz büyüklüğünde bölümler kesip, yuvarlayın ve sıralayın.










beş.    evvelden ısıtılmış yüzyetmişbeş mertebe ocakta pişirin.










6.    Ocaktan çıkan  kurabiyeleri daha soğumamışken soğumuş şerbete batırıp çıkartın ve üst tarafına hindistan cevizi yahut antep fıstığı serpip arzedin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder