11 Ekim 2012 Perşembe

PES Pro Evolution Soccer 2013 İndir Sitemiz Farkıyla




İNDİR






Yaz aylarının sona ermesi birçoğumuzu üzüyor. Hem rüzgarların soğuyacak bulunması hem de ‘dinlenme’ (Ne gibi dinlenme yahu?) döneminin bitişi, okulların yayılması derken aslında kusursuz depresyon aylarına giriş üretmiş bulunuyoruz. Hiç olmazsa benim açımdan güz (sonbahar) tüm süre olduğu gibi tekrar maksimum depresif bir giriş yapacak hayatıma. Sizi bilemem tabii.







PES ikibinonüç işte bu görüntüyle karşımıza çıkmıştı





Ancak bu ayların oyunseverler için 1 de nefis tarafı var. Bu da oyundünyasında yaz süresince devam eden (fazla şükür Diablo 3 hayat kurtardı buyaz) kuraklık sona erer ve şirketler yılbaşının da yaklaşıyor olmasının şerefine 1 bir büyük projelerini oyunseverlerle buluşturur.





özellikle futbol hayranları için en ehemmiyetli aylardır güz (sonbahar) ayları. Çünkü hem Pro Evolution Soccer 2013 bundan başka FIFA 13 piyasaya sürülür. Önceden Football Manager serisini de bu aylarda elde edince hangisinioynayacağımızı şaşırır ve zevkten dört köşe olurduk.





Şimdi de Eylül ayının sonuna gelmemizle birlikte havalar daha soğumamış olsa da, Konami bizi yanıltmadı ve Pro Evolution Soccer 2013’ü piyasaya sürüverdi. Geçtiğimiz haftalarda sizler için demosunu ve lansmanda kusursuz sürümden edindiğimiz izlenimleri paylaştığımız PES 2013, bu yıl daha fazla kesin dersem yanılmış olmam.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder